DL 2004


DL 2004

GALAXYLED armatürler otel, restoran, plaza, alışveriş merkezi, mağazalar başta olmak üzere birçok alanda kullanıma uygundur. COB Ledler, yüksek verimli refl-ektörl-er ve ısıl transferi yüksek alüminyum malzemeden imal edilen soğutucular ile son derece iyi bir armatür verimliliği ve stabil çalışma sunmaktadır.

 

Boyutları sayesinde görsel kirliliği minimum seviyelere indirerek, istenilen aydınlatma seviye-lerini yakal-amanıza yardımcı olmaktadırlar. Farklı optik ve güç seçenekleriyle efekt ve dekoratif aydınlatmalar içinde uygundur.

 

 

Gövde: Gövde ve çerçeve alüminyum enjeksiyondan soğuma yüzeyini arttıracak şekilde tasarlanmıştır. Armatürün asma tavana oturmasını saılayan yaylar sac çelikten yapılmııtır.
 

Çerçeve: Galaksi serisi armatürlerin çerçeveleri enjeksiyon alüminyumdan üretilmektedir. Beyaz parlak krom ve altın rengi modeller mevcuttur.
 

Reflektör: % 99.9 saflıkta alüminyum reflektör kullanılmaktadır. DL 2004 tipi Downlightlar’ın reflektörleri simetriktir.
 

Cam: 65 mm çapında, 3 mm kalınlığında kenarları kumlu, temperli cam kullanılmaktadır. Meydana gelebilecek kazalara karşı, darbe ve diğer tehlikelere dayanıklılık gösterecek özelliktedir.
 

Koruma Sınıfı (tavan ile birlikte) : IP44



Montaj Talimatı

Işık Datası

Ürün Kataloğu

Kod Led Işık Akısı (lm) Sistem Gücü (W) Delik Ölçüsü (mm) Koruma Sınıfı Ağırlık (gr)
DL 2004COB Led4265.5Ø 93mmIP20500