DL 2003


DL 2003

GALAXYLED armatürler otel, restoran, plaza, alışveriş merkezi, mağazalar başta olmak üzere birçok alanda kullanıma uygundur. COB Ledler, yüksek verimli refl-ektörl-er ve ısıl transferi yüksek alüminyum malzemeden imal edilen soğutucular ile son derece iyi bir armatür verimliliği ve stabil çalışma sunmaktadır.

 

Boyutları sayesinde görsel kirliliği minimum seviyelere indirerek, istenilen aydınlatma seviye-lerini yakal-amanıza yardımcı olmaktadırlar. Farklı optik ve güç seçenekleriyle efekt ve dekoratif aydınlatmalar içinde uygundur.

 

 

Gövde: Gövde ve çerçeve alüminyum enjeksiyondan soğuma yüzeyini arttıracak şekilde tasarlanmıştır. Armatürün asma tavana oturmasını saılayan yaylar sac çelikten yapılmıştır.
 

Çerçeve: Galaksi serisi armatürlerin çerçeveleri enjeksiyon alüminyumdan üretilmektedir. Beyaz parlak krom ve altın rengi modeller mevcuttur.
 

Reflektör: % 99.9 saflıkta alüminyum reflektör kullanılmaktadır. 
 

Cam: 65 mm çapında, 3 mm kalınlığında kenarları kumlu, temperli cam kullanılmaktadır. Meydana gelebilecek kazalara karşı, darbe ve diğer tehlikelere dayanıklılık gösterecek özelliktedir.

 

Koruma Sınıfı (tavan ile birlikte) : IP44



Montaj Talimatı

Işık Datası

Ürün Kataloğu

Kod Led Işık Akısı (lm) Sistem Gücü (W) Delik Ölçüsü (mm) Koruma Sınıfı Ağırlık (gr)
DL 2003 C1COB LED4625.5Ø 93mmIP20490
DL 2003 C2COB LED4385.5Ø 93mmIP20490